Jeni ketu >   Faqja Kryesore
 

Miresevini te Shoqata Dentare Shqiptare

Shoqata Stomatologjike Shqiptare eshte themeluar ne vitin 1998 dhe eshte organizata me e madhe e cila perfaqeson gjithe profesionistet dentar ne Shqiperi.

Kjo organizate funksionon mbi baza vullnetare dhe drejtohet nga kryesia. Ajo punon per ngritjen profesionale dhe ruajtjen e autonomise profesionale te profesionisteve dentar dhe informon shtresat e ndryshme te popullsise per menyren e parandalimit apo trajtimit te patologjive qe lidhen me kavitetin e gojes...lexo